Lime49 Forum Index
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

RTYHTY
#1 Posted : 06 December 2018 10:16:07(UTC)
RTYHTY

Rank: Newbie

Joined: 06/12/2018(UTC)
Posts: 3
Location: SDFVDSXFVC
adidas Sko løbesko ultra-populære-har fuldt indtastet de 4,0 æra, efter at have læst ubesejret nye design sæl, har den tidligere eksponering af "Scarlet White" farve nu officiellement hylder. Designet bruger en simpel hvid som keynote, og Primeknit vamp i detaljer med de røde pletter med en version 4.0 af de nye linjer, med en hvid tre-line bur, krat Efterfulgt af beslaget med BOOST mellemsål, og derefter anbragt uden for den sorte Continental Rubber Above.


Julen er næsten her og den helt nye adidas Sko 2018 er tilgængelig i en colorway der er perfekt til ferie med sin "Candy Cane" tema. De øvre Grundlæggende Primeknit idræt en candy cane-inspirerede udseende med en blanding af hvide og røde nuancer overalt, mens et hvidt TPU bur snøring, hæl overlay, hvid Boost mellemsål og gummi ydersål er sort fuldender rent design Helt.


adidas ultra boost 4.0 CNY har en flerfarvet Primeknit-øvre, der bruger en kombination af rød og sort i hele. Yderligere sorte accenter placeres derefter på sidepanelburet og hæltælleren og den indvendige liner. Finishing detaljer inkluderer grafiske snørebånd, særlige kinesiske skrift på tungen, en hvid mellemsål Boost, og en rød gummi ydersål.


Adidas kommer ind i ferieånden med den nyeste farve af adidas ultra boost 4.0 triple black. Den colorway har en øvre, der blander hvid og rød sammen i et farveskema, der bærer lighed med ferien hæfte Der Er candy sukkerrør. Denne pebermynte-øvre overflade er overlejret med et mælkeagtigt hvidt bur og hælhætte og strømmer ned til den hvide signatur BOOST mellemsål. Mærkeligt nok synes denne farvelægning at dele en stil med en anden Ultra Boost 4.0 i en sort-hvid farveway.https://www.rundassko.com/
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.026 seconds.