Lime49 Forum Index
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

RTYHTY
#1 Posted : 06 December 2018 10:06:33(UTC)
RTYHTY

Rank: Newbie

Joined: 06/12/2018(UTC)
Posts: 3
Location: SDFVDSXFVC
De adidas Schoenen is een nieuwe stijl van strepen en is verkrijgbaar in een nieuwe colorway van sesam / zwarte kern. De schoen is geïnspireerd op de bovenkant van de doos, tongmerk, hiel, streeprand aan de zijkanten en buitenzool. Een witte tussenzool completeert het gestroomlijnde tweekleurige ontwerp mooi.


Een van de nieuwere stijlen van de drie adidas Schoenen 2018 strepen is de adidas Swift Run. De schoen is geïnspireerd op de jaren 80 van de vorige eeuw. Een volledig premiumknit-bovenwerk met zwarte accenten is te zien op de teenendoos, de tongmarkering, de hak, de streep op de zijkant en de buitenzool en de witte tussenzool maakt het slanke ontwerp helemaal af.

Voeg een andere colorway toe aan de adidas swift run naar de steeds groeiende lijst met kleurstellingen die onthuld moet worden. We geven je een eerste blik op de Black / Green en Gray / Pink peers, nu kijken we naar dit interessante Black / Multicolor-aanbod. Van ver lijkt de versie van de adidas Swift Run in volledig zwart te zijn. Pas als u inzoomt en de schoen van dichterbij bekijkt, realiseert u zich dat u er dol op zult zijn. Het exemplaar met Torsion-steun, rubberen buitenzool en EVA-middenzool wordt geleverd in zwart om het eerlijke tonale uiterlijk van het model te voltooien.


De drie strepen presenteren een van hun nieuwste silhouetten met de adidas swift run Mannen Wit . Met een wit thema als schoon schoeisel, is de schoen geïnspireerd op de jaren 80 van de vorige eeuw. Een volledig premiumknit boven- en meerkleurig garenborduurwerk is op de teenendoos en de hiel, terwijl de schoen is voltooid met een bijpassende gegoten EVA-tussenzool en zwarte buitenzool.


https://www.oanjeschoenen.com/
Users browsing this topic
Guest (2)
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.032 seconds.