Lime49 Forum Index
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Scarlettrainyone2
#1 Posted : 06 June 2018 03:28:33(UTC)
Scarlettrainyone2

Rank: Newbie

Joined: 06/06/2018(UTC)
Posts: 5

Adidas Superstar Inspirerad Av Klassisk Amerikansk College Stil. Helt enkelt oundviklig! Adidas Superstar lanserades först som en basketsko på 70-talet och var den första låga modellen helt i läder. Idag har denna älskade och hyllade sneaker stjärnstatus inom streetmodet med sin lättigenkännliga snäcktå i räfflat gummi.

Adidas Superstar är en helt unik sko och en populär streetwearfavorit sedan årtionden tillbaka. Adidas Consortium World Tour stannar i Seoul, Korea för adidas Superstar 80s x KASINA. Reimagined som en 1900-talets premium sneaker, har samarbetet en estetik inspirerad av sadelsko med en högkvalitativ ftwr vit läder övre, minimal Three Stripes branding, premiär Kasina branding.

Komfort är den största funktionen hos denna Adidas Superstar Parskor. Rekommenderas starkt om du vill ha ett par skor som alltid är i ett sött kärleksliv!

Billiga Parskor Adidas Originals Superstar Vit & Blå & Röd (405,56 kr)
Beskrivning
Adidas Superstar Inspirerad Av Klassisk Amerikansk College Stil. Helt enkelt oundviklig! Adidas Superstar lanserades först som sko på 70-talet. Idag har denna älskade och hyllade sneaker stjärnstatus inom streetmodet med sin lättigenkännliga snäcktå i räfflat gummi. Bästa betyg till Adidas Superstar för denna nya sneaker!
www.skornmdadidas.com
www.skonmdnorge.com
www.runnerinau.com
www.sport-sko.com
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.030 seconds.