Lime49 Forum Index
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

ivjhjx
#1 Posted : 13 January 2018 01:46:24(UTC)
ivjhjx

Rank: Newbie

Joined: 13/01/2018(UTC)
Posts: 3
Location: http://www.tolleschuh.com/
nike skor kommer att finnas tillgängligt i begränsade antal hos utvalda globala återförsäljare. Detta är en av de mest efterlängtade sneakerutgåvorna de senaste åren, den andra till Nike Mag av Back to the Future-berömmelse och den ursprungliga Nike Air Yeezy från 2009. Lanserades med lite fanfare och bara ett omnämnande på Twitter, den helt röda Yeezys sålde ut direkt - vilket gav otaliga fans besviken över det missade tillfället. Eftersom Yeezy-serien är den första raden av signaturskor tillverkad av Nike för en icke-idrottsman, så spenderar fans av Kanye West och sneakerentusiaster över möjligheten att få en par.


nike skor online anses vara en av de mest hyped och eftertraktade sneakers av all tid. Utgiven i tre färgvägar från Kanye Wests partnerskap med Nike var ett av paren den populära "Solar Red" iterationen. Designad av Nathan VanHook, Nike Air Yeezy 2 tog inspiration från klassiska Nike-silhuetter som: Air Trainer 1, Air Foamposite One , och Air Tech Challenge 2.


Den första nike air yeezy, som ursprungligen släpptes 2009, satte scenen för den andra iterationen, men de två modellerna kunde inte ha varit annorlunda än varandra. Det första samarbetet mellan Kanye och Nike var imponerande i sin egen rätt. Enan använde verktyget för Nike Air Revolution, en bas nära släktet till Air Jordan III, och den höga vristen kragen borde likna den stil som ses på Air Jordan V och VII. Men Air Yeezy 2: s utseende och stil förmörkar sin föregångare. Bortsett från Air Tech Challenge II mellansula, var de flesta av elementen - den gjutna gummihälet, de hieroglyfiska stavningarna "YZY", fauxreptilhudet, guldblackarna - var färskt.


Renowned för att tolka populära och klassiska skor stilar, presenterar sneaker anpassare och designer, John Geiger, hans senaste avdrag med ett anpassat nike air yeezy 3, som har skapats tillsammans med LASCO - ett LA-baserat företag som är väsentligen liknande Hender Scheme, genom att skapa lyxiga variationer av välkända sneakersilhouettes. Det definierande temat är väsentligen framträdande över sin övre komposition, som innehåller fem olika typer av läder och tre olika trådar. Sammantaget innehåller den anpassade skon 62 individuella bitar, medan mer än 40 timmars noggrann hantverk endast producerar ett par.


http://www.modellerskor.com/
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.031 seconds.