Lime49 Forum Index
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Niepan
#1 Posted : 13 October 2017 05:44:39(UTC)
Niepan

Rank: Advanced Member

Joined: 31/05/2017(UTC)
Posts: 829
Location: london

Schoenen be?nvloeden dit niet alleen, maar ook het oppervlaktype. Zoals eerder vermeld, heeft de verandering in loopvlak geen invloed op de schadecijfers. Waarom? Waarschijnlijk omdat Adidas Superstar Donna het lichaam past op het oppervlak. In een interessante studie die spieractiviteit meetde, vond O'Flynn (1996) dat vooractivering veranderd op basis van het oppervlak. Voor het voorbereiden op impact, en vermoedelijk om spier- en botvibratie te minimaliseren, was het bij het uitvoeren van een concrete Nike Huarache Mens preactivering zeer hoog, wanneer het op een soft track draait, niet zozeer.

Wat dit alles betekent is dat het lichaam via sensorische input past. Het heeft verschillende aanpassingsmethoden. Een schoen be?nvloedt hoe het zich aanpast. De schoen doet niets om het kussen te veranderen, het verandert gewoon hoe het lichaam reageert op de impact. Het is een belangrijke mentaliteitssprong als je erover nadenkt. Hier is de samenvatting:

Het type schoen en materiaal van de schoenen verandert NIET vanwege de uitlijning van het onderbeen of door veranderingen in het kussen. In plaats daarvan verandert het effect karakteristieken omdat het de sensorische feedback verandert

Ten slotte over het cushioning concept. Nou, wat proberen we te kussen? Heel impactkrachten zijn niet aangetoond dat ze verband houden met verwondingen, in feite Nike Air Max Tavas Mens hebben in één studie lage impactlopers een 30% letselpercentage gehad in vergelijking met een 20% letsel in hoge impactlopers. Schoenmidsoles veranderen niet, of veranderen in ieder geval de impactkrachten. Dus, niet alleen kan het polijsten niet het antwoord zijn, misschien gaan de schoenen zelfs niet hun werk doen. Maar hoe zit het met die schoencushioning studies met verbeterde demping met hun nieuwe middelzool ?! Wel, het merendeel van dat testen wordt gedaan door een machine te gebruiken om de impactkrachten die u tijdens het uitvoeren ondervindt, te simuleren. Dat betekent wel dat het misschien een impact meer kan verminderen, maar het houdt niet rekening met de rol van het lichaam dat de impact aanpast op basis van feedback.

De reden dat het kussen niet werkt? Omdat het lichaam past op feedback en feedforward informatie. www.oteasturias.es Deze resultaten hebben ertoe geleid dat een opmerkelijke onderzoeker (Nigg, 2000) de heroverweging van het kussingsparadigma voor hardlopen schreef.
Kaalvoet lopen?

Snel, dit onderwerp kan niet compleet zijn zonder een korte vermelding van het gebruik van een barfoot. Een interessant ding om op Adidas Nmd Donna te merken is dat de initi?le piekstootkracht afwezig is in het kaalvoet lopen, in vergelijking met het lopen met schoenen. Wat dit betekent is dat de slagkrachten eruit zien als (A) voor schoenen en (B) voor blote voeten. Die eerste kleine blip in A is de eerste slagkracht. Er is een hypothese dat deze initi?le slagkracht verband houdt met verwondingen.
Users browsing this topic
Guest (2)
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.026 seconds.