Lime49 Forum Index
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

lewismcclure
#1 Posted : 06 December 2018 08:42:42(UTC)
lewismcclure

Rank: Newbie

Joined: 06/12/2018(UTC)
Posts: 2Je kunt het ophalen op www.sneakerebe.com

De Nike Air Max Thea Bestel is de weggelopen hit voor vrouwen in de afgelopen twaalf maanden geweest, met het silhouet zo populair dat het de heren Air Max Tavas inspireerde, zodat de jongens ook in actie konden komen. Het combineren van de Thea met de trending triple white kleurenschema zal ongetwijfeld de perfecte storm zijn, ik denk niet dat je veel overtuigingskracht nodig hebt om deze zo snel mogelijk te copiëren.

Nike Air Max Thea buyeen vleugje Pow Pink over een Cool Grey-basis, hebben onze vrouwelijke bellenkoppen gevoelens gekregen voor deze Theas? Er is nu een volledige reeks van hen, maar we verwachten dat ze niet lang zullen duren. Sla ze op voor de connect. Zin in sappige dames? Je dorst lessen over deze versgeperste Theas. Combineer een mengsel van karmozijnrode en heldere mango, deze zijn levendig te voet, en als je op zoek bent naar iets om je ensemble deze winter op te peppen, geloof dan dat deze het beste uit de verte zullen komen.

Zien deze niet scherp ?! De Jacquard-applicatie van Nike Air Max Thea Zwarte vrijdagheeft de afgelopen tijd enorm veel succes gehad, en bevond zich comfortabel op alles van AM90s tot 87s, en natuurlijk, elke favoriete straatventilator van dames, de Air Max Thea. Nu, als je het nog niet hebt gemerkt, heeft Winter zijn koude mok vol kracht in Oz gestild. Dus terwijl we onze favoriete suède en triple-witte gewrichten voor de warmere maanden verlaten, konden combinaties zoals deze zwarte en retro schoonheden niet eerder komen. In combinatie met de jacquard-basislaag, doorschijnende overlays en een reliëf hielkap, vinken deze alle juiste vakken af ​​om een ​​gecertificeerde koud weer-klassieker te zijn.

De Thea is een verfrissende aanvulling op het Nike Air Max Thea black fridayassortiment en biedt vrouwen een nieuw alternatief dat trouw blijft aan de tijdloze silhouetten van de vroege Air Max-hardlopers, maar op zichzelf staat. Nike's gebreide jacquard bovenwerk biedt altijd een interessant resultaat en dit nieuwste zwart / witte model van de Air Max Thea is daar een bewijs van.

Na al dat gezuffelen en blaffen van de jongens, beantwoordde Nike eindelijk de oproep voor een hereneditie vergelijkbaar met het low-format van de Nike Air Max Thea Koop deze, waardoor de Air Max Tavas viel. De tijd zal uitwijzen of het zijn vrouwelijke tegenhanger omver kan werpen, maar wanneer de Thea steeds in zulke cruciale kleuren arriveert als deze zwart-wit flip-up, zien we dat niet snel gebeuren!


Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.038 seconds.