Lime49 Forum Index
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

StevenMacha
#1 Posted : 09 November 2018 06:27:28(UTC)
StevenMacha

Rank: Newbie

Joined: 09/11/2018(UTC)
Posts: 3

Efter den vellykkede lancering af deres Never Made-kampagne præsenterer adidas originals et eksklusivt samarbejde ved at samarbejde med den ærede Los Angeles-forhandler, UNION. Samlingen med titlen SPEZIAL har mange ting, herunder sneakers, beklædning og tilbehør, fra adidas arkiv og arv. Linjen fremhæver adidas engagement i mesterlig subkultur og hylder B-Boy gadekulturen, som har inspireret mange fans til at dæk ud i Three Stripes-mærket. Spezial by Union-kampagnen indeholder moderne B-boys, der videresender kunstformen, holder sig tro mod brandets historie og er fortsat forpligtet til at videresende subkulturen.

adidas ultra boost herre The Collection of Spezial by Union fremhæver B-Boy-kulturen fra begge sider af Atlanterhavet under henvisning til DIY-arv fra Terrasse-kulturen i Storbritannien og B-Boy-kulturen, der voksede ud af New York i 1980'erne. Samlingen indeholder en reimagining af den klassiske adidas Garwen SPZL silhuet.

adidas superstar herre Med hensyn til farverne er den første inspireret af 1994-colourway-iterationen af ​​adidas 350, mens den anden silhuet af den britiske premie ruskindes øverste. Silhuetterne omfatter et hundemærke med Unionen og Spezial-grafikken, der er trykt på den. Sneakersne har en overvejende ren æstetik med accenterede søm på øvre og brede blonder. Sålen er gummieret, som er præget af tyggegummi på den anden silhuet. Samlingen består også af yderligere beklædning i adidas blå og hvid, med en arv-inspireret polyester sweater, en crew neck sweater emblazoned med de tre striber og en klassisk hvid T-shirt.

yeezy boost 350 danmark Samlingen indeholder forskellige grafik og tekst, som omfatter Union Spezial Crew-grafikken, som hylder begge mærkeres rødder i subkultur.
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.034 seconds.