Lime49 Forum Index
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

gjghy7843
#1 Posted : 16 May 2018 09:08:31(UTC)
gjghy7843

Rank: Newbie

Joined: 16/05/2018(UTC)
Posts: 4Tubular Viral is Adidas schoenen Opruiming een slanke, low-cut trainer gemodelleerd naar de Adidas runner-archieven. Ze zijn voorzien van stretch mesh en een elastische band over de voorvoet voor comfort. Dit wordt gecombineerd met een leren hiel met opgestanste band en een riem voor de riem achteraan voor een volledig origineel ontwerp. Tubular Nova volgt het virale ontwerp en verlegt de grenzen voor streetwear met opvallende glow-in-the-dark details.


Tubular Adidas-schoenen hete verkoop Radial zijn mid-rise sneakers, geïnspireerd op de agressieve ontwerpen van de jaren 90. Ze zijn ontworpen met een sokachtige constructie en een hoge tong voor een unieke look. Deze veterschoenen bestaan ​​uit een rubberen zool, met een zacht materiaal en een bovenwerk van suède. Met een dunnere versie van het driestreepige logo zichtbaar aan elke kant, bevestigd aan de veters. Tubular Runner model een vergelijkbare stijl, een combinatie van fundamentele elementen met hedendaagse overlays.

Tubular Defiant is Adidas-schoenen primeknit gebouwd met een slanker silhouet, waardoor de schoen vrouwelijker lijkt. Adidas contrasteert dit door scherpe randen en gedurfde kleuren te gebruiken, waardoor Defiant een nog opvallender uiterlijk krijgt. Dit hoekige ontwerp werd voortgezet in het Tubular X-assortiment. Ze gebruiken gedurfde panelen om contrasterende materialen en kleuren te benadrukken. Beide schoenen zijn ontworpen voor streetwear en zijn erg populaire toevoegingen aan de catwalk.

Mi Tubular's zijn adidas Tubular absoluut de meest unieke trainer in het Tubular-assortiment, omdat ze je de mogelijkheid geven om de schoen zelf helemaal te ontwerpen. Je kunt kiezen uit een brede selectie kleuren, je bovenste ontwerpen, de veters vervangen en een bericht of je naam toevoegen aan de schoen. Dit betekent dat elk paar Mi Tubular's die zich daar bevinden helemaal compleet speciaal is en een echt merkpunt is voor het Tubular-assortiment.


Tubular Doom is een geheel nieuw frontier voor schoenenontwerp, waarbij de trainer wordt gecombineerd met sokken. De elastische, slip-in sok is verankerd aan de trainer door de hielriem en biedt een zeer onderscheidend silhouet.

http://www.prijsam98.com/
Users browsing this topic
Guest
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.061 seconds.