Lime49 Forum Index
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Bezooijen
#1 Posted : 08 October 2017 05:21:18(UTC)
Bezooijen

Rank: Newbie

Joined: 08/10/2017(UTC)
Posts: 4

Zeg niet meer aangezien nike de volgende maand adidas nmd xr1 dames zal laten vallen! De nike NMD XR1 OG wordt geleverd met een Central Black Primeknit bovenkant geperst met nog meer African american door middel van fuente kooi, hielteller, veters en hel branding. De tonale uitstraling van de schoen wordt verstoord door de Witte op de Boost middenzool en de rode en hel blauwe EVA inserts geplaatst op de middelzool. Fuente look van de schoen is afgerond, de Witte hakstapje en de Zwarte rubberen zool.

In combinatie met de OG kleurplaat van de adidas nmd heren sale is deze Oreo-geïnspireerde afwerking van het silhouet voor de lente lorrie 2017. Sporting een mixture van Core Black, Sturdy Gray en White, fuente bovenkant van de bovenkant heeft ook een Blemish Camo-achtig patroon. De gebreide textuur biedt een onderscheidende uitstraling, terwijl de tonale grijze veters en een cagesysteem een complimentaire aanraking geven. Een witte full length Boost midsole met zwarte EVA stekkers en zwarte rubberen buitenzool voltooit een veelzijdige ontwerp mooi.

Een lijkt erop dat se de inleidende kleurwegen volgen met deze adidas superstar goedkoop Noble Metal, perish volgende week vrijkomt. Deze versie van de nike Superstar Boost kiest voor meer premium look en hel feel. Het begint attained een Boost-ingekapselde middenzool, maar het luxe deel lorrie de schoen komt bovenaan als een Primeknit-constructie attained Platinum-detailing op de A few Stripes, de hakflik en hel de branding, resulteert throughout een zeer luxe gevoel. De rubberen schelptand blijft waar om te vormen om een aantal retro esthetiekmodellen te behouden. Primeknit bovenste, Boost zool. Gaat gewoon aan hoe groot de Superstar in fuente loop der jaren heeft ontwikkeld.

Enkele dagen geleden zagen we de Adidas Superstar CLR Heren- Dim Indigo & Gold, en hel nu keken we naar een ander paar dat nu in de winkel komt. Als u een niet wist, is een label "CLR" een beschrijvend acroniem voor de nooit doorschijnende buitenzool. Deze bijzondere versie heeft een technological grijze suède look, terwijl levendige turkooise accenten worden toegepast op de schoenveters. Als u op zoek bent naar een paar, kunt u de schoen nu vinden bij winkels, waaronder Oneness.
Users browsing this topic
Guest (3)
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.019 seconds.